Dievčenská chatovačka 2021

Na obľúbenú tradičnú letnú aktivitu sa už od začiatku prázdnin tešila pekná partia tínedžeriek – členiek našich rovesníckych skupín. Na to, čo sa udialo na chate v Slávnickom podhorí 17.-19.augusta, sa pozrieme očami účastníčky Barborky Gombárovej:

Dievčenská chatovačka 2021 sa niesla v kreatívnom duchu. V utorok ráno sme už čakali nastúpené pred „kaťákom“ plné očakávaní, čo nasledujúce dni prinesú. Rozdelili nás do troch skupín a každá skupinka dostala jednu kancelársku spinku. Animátorky nám vysvetlili pravidlá a začala sa hra Menil dedko menil. Hra sa hrala v troch dedinách: Kameničanoch, Bolešove a v Slávnici. Cieľom tejto hry bolo vymieňanie jednotlivých vecí (spinku sme vymenili za kľúčenku, kľúčenku za držiak na kameru … a tak ďalej) a získanie čo najväčšieho „úlovku“.

Dievčatá získali zaujímavú zbierku predmetov. Od „maličkej“ 15 kilovej tekvice až po voňavku, slnečné okuliare, či gigantického plyšáka.

Potom nasledovali rôzne hry, ktoré boli naozaj super. Medzi nimi bolo napríklad ringo, ktoré v nás vzbudilo súťaživého ducha.

Na ďalší deň nás čakali ďalšie zaujímavé aktivity. Dopoludnia sme si každá obatikovala svoje tričko.

Po batikovaní nás prišiel pozrieť jeden zaujímavý hosť. Volá sa Janka Šandorová a prišla nám porozprávať o svojej životnej ceste, o tom, ako jej pri kráčaní pomáhal Boh a o problémoch, ktoré nastanú, aj keď človek práve nemusí byť pripravený.

Nastal čas aj na welless. Vyrobili sme si ovocné koktaily, dostali masáž chodidiel a rúk, dali si spraviť manikúru v nechtovom štúdiu Prístrešok, spravili si výživné medové masky, posedeli si a podebatovali v soľnom kúpeli, zahrali nejaké tie spoločenské hry a niektoré odvážlivkyne sa aj okúpali v bazéne s asi 15 stupňovou vodou. Ako to povedať? Tento wellness bol skrátka oživujúci.

Na ďalší deň sme si ešte stihli povyrábať zaujímavé veci a pomaly sme sa začali baliť a upratovať chatu.

Všetko to bolo veľmi krásne, pretože sme tieto zážitky zdieľali spolu, spolu sme prežívali dojemné chvíle a spolu sme  sa tešili na výborný obed, či večeru.

Ja som za toto neskutočne vďačná. Dúfam, že aj ostatné baby si tento pobyt užívali tak ako ja. Ďakujeme všetkým animátorkám, sestrám a kuchárkam, ktoré dievčenskú chatovačku 2021 vytvárali a už sa nevieme dočkať na chatovačku 2022!

podľa www.saldub.sk spracovala Andrea Miklovičová