2. deň prímestského tábora Narnia

Ešte len druhý deň tábora, a už sa dejú veľké veci: Edmund sa dostal do Narnie a stretol tam krásnu bielu Čarodejnicu. Bude dobrá, alebo… ?

Veru prišla aj do tábora medzi deti (a Tamarka sa do toho riadne vložila) a počas hier v Kaťáku im zmrazovala body, ktoré horko-ťažko nazbierali. A tiež deti volala pridať sa k nej. Niektorí sa na to aj dali! Uvidí sa, čo z toho bude ďalej…
Počas svätej omše sa animátor Juraj podelil so všetkými so svojím zážitkom: včera v Dolomitoch len o vlas unikol pred lavínou. Don Vlado preto deti povzbudil uvedomiť si, aké je vzácne, že môžeme byť všetci nažive a môcť byť na tábore, zapájať sa do všetkých aktivít.

A ešte jedna zázračná vec sa stala po obede: všetci mohli cez starý šatník prejsť do začarovanej Narnie, kde – predstavte si – naozajstne snežilo.

A zajtra sa ide za Aslanom. Vraj jedine on môže pomôcť Narniu odkliať a poraziť Čarodejnicu.

Toto podujatie bolo podporené z dotačnej schémy Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR Dotácie na podporu a rozvoj práce s mládežou 2022-2026 ,ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.

Akciu realizovala Laura, združenie mladých, stredisko Dubnica nad Váhom v spolupráci so SCVČ Laura. Podujatie podporilo aj mesto Dubnica nad Váhom.

Viac fotiek nájdete na FB Laura SCVČ Dubnica