Turnaj Volley session priniesol opäť radosť – nielen športovú

Obľúbený volejbalový turnaj Volley session sa aj tento rok konal na Veľkonočný pondelok. V Dubnici nad Váhom sa stretlo takmer šesťdesiat volejbalistov, aby si zmerali svoje športové sily a príjmne prežili sviatočný deň.

O víťazstvo hralo osem tímov, pričom účastníci prišli nielen z domácej Dubnice, ale aj z Trenčína, Nitry, Senice, Dolného Kubína, Bratislavy a Trnavy. Prvenstvo sa poradilo obhájiť minuloročným šampiónom – tímu Spielmachři.

Organizátor Juraj Bartoš zhodnotil priebeh podujatia: „Tohto turnaja som sa zúčastnil už toľko krát, že to nedokážem na prstoch rúk spočítať, a až tento rok som si uvedomil , že nikdy nebolo porušené nepísané pravidlo, že tu sa diečatá neoblievajú. Celý deň sa niesol v dobrej atmosfére. Mohli sme vidieť dobré zápasy, fair-play hru a popri rozhovoroch si pochutiť na výborných koláčoch od sestier FMA.“

Tohtoročný turnaj bol špeciálny v tom, že sme mali bohaté medzigeneračné zastúpenie účastníkov. Vek súťažiacich sa pohyboval medzi pätnástimi a sedemdesiatimi rokmi,“ popísala vekové zloženie družstiev predsedníčka miestneho strediska Laura, sr. Lamiya Jalilová, FMA. „ A zaujímavé bolo, že práve tím s najvyšším vekovým priemerom – Teachers – sa prebojoval aj na medajlové pozície,“ dodala sr. Lamiya.

Toto podujatie bolo podporené z dotácií Ministerstva školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR v oblasti práce s mládežou, ktoré administruje NIVAM – Národný inštitút vzdelávania a mládeže.

Výsledky Volley session:
1. miesto: Spielmachři (mix hráčov z rôznych stredísk)

2. miesto: Raketový tím (Bratislava+Nitra)

3.miesto: Teachers (výber učiteľského zboru Trenčín – Kubrá)

text: Andrea Miklovičová

foto: Terez Babulíková