Veľkonočná radosť sa šírila aj na Volley Session

Takmer štyridsať mladých volejbalistov sa stretlo v Dubnici nad Váhom na tradičnom turnaji, aby si zahrali, zasúťažili ale aj sa podelili so svojou veľkonočnou radosťou.

O víťazný pohár sa uchádzalo šesť tímov: tri domáce, jeden mixovaný, plus družstvá z Nitry a z Banskej Bystrice.

Volley session je turnaj, na ktorom sú dievčatá rady, že sa vyhnú šibačom, keďže sa koná tradične na Veľkonočný pondelok. :-D Na tomto turnaji sa mi páči, že cely čas sa nesie v duchu fair play a v rodinnej atmosfére,“ zhodnotil priebeh turnaja Juraj Bart za celoslovenský športový tím mládežníckej organizácie Laura, združenie mladých.

Spokojne by som turnaju dal motto Tvoj súper nie je nepriateľ, keďže hráči sú k sebe priateľskí a ohľaduplní či na palubovke alebo aj mimo nej,“ pokračuje Juraj.

Po veľkonočných koláčoch sa nám síce trochu ťažšie skákalo, ale radosť z hry nám za to nechýbala,“ okomentovala atmosféru turnaja sestra Lamiya Jalilová, FMA, organizátorka z miestneho strediska Laura.

Výsledky Volley Session:

1.miesto:Spielmachři ( mixovaný tím)

2. miesto: Raketovy tim (Nitra)

3. miesto:Tatran (Banská Bystrica)

Toto podujatie bolo podporené z dotácií Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR v oblasti práce s mládežou, ktoré administruje NIVAM – Národný inštitút vzdelávania a mládeže.

text: Andrea Miklovičová

foto: archív podujatia